Project Description

JOOL Capital Partner AB er et finansselskap som arbeider med strukturering og markedsføring av finansprodukter med hovedfokus på foretaksobligasjoner og renteplasseringer. Hovedkontoret vårt ligger i Göteborg, og vi har representasjonskontorer i Oslo, Bergen, Kuala Lumpor, Adu Dhabi og Singapore.

JOOL er en ledende aktør på det nordiske markedet innen foretaksobligasjoner i segmentet 30–200 millioner SEK. Vi markedsfører forskjellige plasseringsalternativer både til andre finansaktører og via egen distribusjon. JOOLs forretningsidé bygger på at vi vil hjelpe sunne bedrifter som trenger kapital, og kapitalsterke kunder og institusjoner med å finne sammen. Vi mener at dette setter bedrifter i stand til å gjennomføre vekststrategien sin samtidig som kundene våre får gode renter på investert kapital.

JOOLs fire satsningsområder

JOOLs virksomhet er delt inn i fire hovedområder: Markets, Life, Family Office og Partner. Hvert område har sitt eget arbeidsfelt, men vi samarbeider om å skape et så sterkt og innovativt selskap som mulig. Enden du vil ha hjelp med markedsføring, trenger mer kapital, har behov for en samarbeidspartner eller vil bruke de fleksible forsikringsløsningene våre, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med JOOL.